Fruitzuren Kuurvorm

De Fruitzuren Kuurbehandeling is een intensieve huidverbeterende kuur die specifiek gericht is op het revitaliseren van de huid. De behandeling maakt gebruik van het krachtige effect van fruitzuren in combinatie met de hoogwaardige producten van Jeand'Arcel. De behandeling/kuurvorm wordt steeds besproken naargelang uw huidtype. Er zijn verschillende kuurvormen mogelijk (3-5-8 behandeling).

Hier is een suggestie hoe een dergelijke kuurbehandeling eruit zou kunnen zien:

Week 1: Inleidende behandeling - Deze eerste behandeling is gericht op het voorbereiden van de huid op de komende fruitzuren. De behandeling bestaat uit een milde reiniging, tonifiëren en een lichte peeling.


Week 2 tot 7: Fruitzuren behandelingen - In deze weken krijg je een reeks fruitzuren behandelingen. Elke behandeling bestaat uit een reiniging, het aanbrengen van het fruitzuur, en vervolgens een verzachtend en hydraterend masker. Deze behandelingen helpen om dode huidcellen te verwijderen, de huid te verhelderen en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.


Week 8: Afsluitende behandeling - Na de reeks fruitzuren behandelingen, wordt de kuur afgesloten met een voedende en kalmerende behandeling. Dit omvat een diepe reiniging, tonifiëren, een voedend masker, massage en een verzachtende crème. Deze laatste stap is ontworpen om de huid te kalmeren en te hydrateren na de intensieve fruitzuren behandelingen.


Tijdens de gehele kuur wordt het gebruik van specifieke Jean d'Arcel thuisverzorgingsproducten sterk aangeraden om de resultaten van de behandelingen te maximaliseren en de huid optimaal te verzorgen. Deze kuur is een krachtige manier om je huid te verjongen en te laten stralen!


(Let op: Het is belangrijk om tijdens en na een fruitzuren kuur de huid goed te beschermen tegen de zon, omdat de huid gevoeliger kan zijn voor zonneschade.)

Lengte

3-5-8 weken

Prijs

€340

MAke an appointment via this form
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.