OVER Mij

Welkom bij Glow

Met mijn bekwame handen en gepersonaliseerde aanpak laat ik jouw natuurlijke schoonheid schitteren. Ontdek de ongeëvenaarde zorg die u verdient. Glow, uw bestemming voor uitzonderlijke schoonheidsbehandelingen en een onvergetelijke ervaring.

Ik ben Sarah en mijn reis in de wereld van schoonheid begon in 2012 toen ik een opleiding als nagelstyliste startte. Wat begon als een fascinatie, transformeerde al snel tot een bijberoep gedreven door passie. In mijn streven om een breder scala aan diensten te bieden, behaalde ik in 2019 mijn diploma als schoonheidsspecialiste. Dit stelde mij in staat om een uitgebreider gamma van behandelingen aan te bieden, zodat ik aan al jullie schoonheidsbehoeften kan voldoen. Naast mijn liefde voor schoonheid,draag ik ook zorg voor anderen als verpleegkundige op spoedgevallen.

Mijn filosofie

De filosofie van Glow

In het hart van alles wat we bij Glow doen ligt één simpele overtuiging: iedereen verdient het om te stralen. De naam ‘GLOW' werd niet zomaar gekozen; het weerspiegelt mijn passie en missie. Ik geloof dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt en mijn doel is om deze schoonheid te versterken.

Mijn interesse in relaxerende gelaatsverzorging en huidverbetering is de laatste jaren steeds groter geworden. Bij Glow wil ik niet alleen de schoonheid van je huid benadrukken maar ook een moment van rust en ontspanning bieden in dit hectische leven. Elke gelaatsverzorging is een uitnodiging om even te ontspannen, diep adem te halen en jezelf toe te staan om verwend en verzorgd te worden. Wanneer je ontspannen bent en je goed voelt, straal je dat ook uit.

Natuurlijke schoonheid straalt van binnenuit, maar soms verdienen we een beetje extra zorg om ons zelfverzekerd en prachtig te voelen. Onze behandelingen zijn als een liefdevolle omhelzing voor je huid, een kans om jezelf te verwennen en je innerlijke gloed te laten stralen.

Kom binnnen bij Glow en ik help je graag stralen.

Galerij

Volg ons op Instagram

MAke an appointment via this form
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.